A használat tapasztalata Myceril

A berlini Katrin visszajelzése a Myceril krém hatásáról

Tapasztalat a berlini Katrin Myceril-jével

A nevem Katrin és 36 éves vagyok. Szeretném megosztani a Myceril krém használatával kapcsolatos tapasztalataimat. Jelenleg Berlinben, Németországban élek. Hosszú ideje szenvedek a lábak mikózisától. De sajnos egyik gyógymód sem segített. A hatás több hétig jelentkezik, és a probléma ismét érezhetővé válik. De hosszas keresgélés után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Myceril krémet. A gyógymódról egy munkakollégától értesültem, akitől véletlenül megtudtam, hogy ő is évek óta küzd a betegséggel. Egy kolléga nemcsak tanácsokat adott a krémmel kapcsolatban, hanem beszélt a használat tapasztalatairól és a gyógyszer használatáról is. A terméket csak a körömlemezekre kell felhordani, hanem az ujjak és a lábak teljes felületén is. Mivel már el tudtam érni a kívánt hatást, szeretnék megosztani a használati szabályokkal, és röviden áttekinteni az eszköz hatékonyságát és a saját benyomásaimat.

Hogyan kell használni?

A krém felhordása előtt ellenőrizze, hogy a Myceril kenni kívánt területek teljesen tiszták és szárazak-e. Még előtte jobb, mossa meg a lábát, és törölje le törölközővel. Ezután finoman kenje be a krémet a fertőzött bőrre, és óvatosan masszírozza meg. Az eljárást le kell ismételni 30-35 napig lefekvés előtt.

Első nap

Fotók a termék használata előtt és után, a Myceril használatának tapasztalatai

Közvetlenül a krém első alkalmazása után éreztem, hogy a fájdalom elmúlik. Az utóbbi időben a lábaim csak zümmögtek, és a termék felvitele után a fáradtság, mintha kézzel, megszűnt volna, valamint a feszültség.

Hetedik nap

Egy hét napi használat után kezdtem észrevenni, hogyan tűnnek el az ujjaim repedései. A bőr simább lett. A fájdalmak teljesen eltűntek, és csak külső hiányosságok maradtak fenn. De nem adta fel az alkalmazást, mivel az utasítások egyértelműen megemlítik a tanfolyamhasználati esetet.

Hónap

Egy hónap rendszeres használat után éreztem, hogy a kapilláris keringése javult. Könnyedség jelent meg a lábamban. A külső hibák eltűntek. Hat hónap telt el, és a gomba nem tér vissza.