Vélemények erről: Myceril

 • Máté
  A Myceril krém csak egy csoda. Egy hónapos használat után meggyógyította a lábak mikózisát. A lábak még soha nem voltak ilyen szépek. Az eszköz szuper, és nem félek ajánlani a barátaimnak.
  Myceril
 • Máté
  Soha nem rendeltem semmit online. De amikor panaszkodott egy barátjának a mycosis miatt, tanácsot adott a Myceril krémnek, amelyet csak a hivatalos weboldalon keresztül lehet megrendelni. Megírtam a nevemet és a telefonszámomat, és azonnal visszahívtak. A parancs gyorsan jött. Egy hete használom a gélt, és eddig nagyon tetszett.
  Myceril
 • Réka
  Nem először küzdök a gomba ellen, és ezért már számos eszközt kipróbáltam. De a legtöbb gyógyszer csak külsőleg hat. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Myceril krémet, és kellemesen meglepődtem. A gél az első alkalmazás óta szó szerint kezdett hatni. Eddig csak 2 hétig alkalmaztam a terméket, és már éreztem is a pozitív hatást.
  Myceril
 • Jázmin
  Myceril rendeltem a férjemnek. Sok éve szenved a láb mikózisától. Amit csak nem próbáltunk ki. A szerről véletlenül értesültünk egy barátunktól. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk, és nem bántuk meg. A férj örül. Az ár megéri a minőséget. Mindenkinek tanácsot adok egy csodálatos orvosságnak, élvezze a hatást.
  Myceril
 • Zsófia
  Nem rajongok a gyógyszerekért, mindig szívesebben használok népi gyógymódokat. De a gomba csak nem hagyott élni. A lányom azt tanácsolta, hogy próbáljam ki a Myceril-et. Az internetes pozitív vélemények alapján találta meg. Minden tetszett. Az összetétel természetes, és a krém valóban működik. A lábak simává váltak, a fáradtság érzése azonnal eltűnt
  Myceril
Felhasználói értékelés Myceril
4.4
9